dimarts, 24 de febrer del 2015

INFORMACIONS AFA BASSEROLES CURS 2014-2015

Aquest petit document intenta recollir les informacions i les bases necessàries pel bon funcionament dels serveis gestionats des de l’AFA.

A més també vol afavorir l’arribada a l’escola de les noves famílies, i l’entrada a l’Associació, que estructura la participació de les famílies en col·laboració amb l’equip educatiu de l’escola. Des de l’àmbit econòmic la funció de l’AFA és recolzar a l’equip directiu, en la mesura que sigui possible, amb aquelles despeses que el Departament d’Ensenyament no cobreix, per exemple la compra de més ordinadors, llibres i prestatgeries de biblioteca, material de música i educació física, mobiliari, pissarra digital...

Com podeu veure l’import íntegre de la quota de l’AFA es reinverteix en una millor qualitat de l’educació dels nostres fills i filles.

Aprofitem aquesta ocasió per desitjar la benvinguda a l’escola a les noves famílies i per convidar a totes les mares i pares a afegir-se a la junta de l’AFA i a participar a les iniciatives que anem organitzant durant tot el curs.

Junta de l’AFA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada